• +32 14 74 86 52
  • welcome@den-beer.be
  • Markt 38, 2450 Meerhout

Over

Den Beer
Beste bezoeker,


Met een geschiedenis die teruggaat tot 1671 eerst als Brouwerij Den Beer en later bewoond door verschillende notarissen en notabelen kan dit pand rekenen op een roemrijk verleden. Een tuin met beschermde bomen die Vandeloo begeesterde en waarover hij later een roman schreef.


We hebben getracht om van Den Beer een uitvalsbasis te maken voor de prijsbewuste en moderne (zaken)reiziger die rust en authenticiteit opzoekt in een uniek kader, en dit voor kort (enkele nachten) als langer verblijf (enkele weken of maanden).


Een knipoog naar het verleden is nooit ver af maar tegelijk zijn we ingespeeld op de noden van vandaag. De markt van toeristisch en zakelijk verblijf evolueert immers razendsnel.


Dure services die vaak overbodig zijn hebben we geband. Zo kan het inchecken zelfstandig gebeuren via sleutelkluisjes en kan het uitchecken op dezelfde manier. De betaling gebeurt vooraf in een uiterst veilige betaalmodule. Zo besparen we kosten en kunnen we de prijs voor onze verschillende accommodaties zo laag mogelijk houden. Toch blijven we steeds bereikbaar voor onze gasten en helpen we hen om hun reis, vergadering of event tot in de puntjes te kunnen plannen.


Dankzij de flexibiliteit van het pand laat het ons tevens toe een hippe en leuke ruimte te kunnen aanbieden voor meetings en brainstormsessies.


De gemeenschappelijke ruimte op het gelijkvloers is bovendien voorzien van een sauna en in de bijhorende orangerie heb je, net zoals in elk individueel verblijf, een eigen uitgeruste keuken. Dit maakt van Den Beer ook een fijne plek om een weekend met vrienden of familie door te brengen. We hebben getracht er iets moois van te maken om met jou te delen. Een plek waar je kan verblijven, werken en ontspannen.

Ik hoop je van harte te mogen ontvangen.

 

Tot binnenkort,

Handtekening

Boek je verblijf

Benieuwd naar Den Beer? Ontdek onze authentieke flats en appartementen.