• +32 14 74 86 52
  • welcome@den-beer.be
  • Markt 38, 2450 Meerhout

Bedrijven

Bedrijven

 

Zowel grote multinationals als lokale bedrijven die regelmatig buitenlandse klanten of eigen buitenlandse medewerkers in België moeten huisvesten voor korte of lange periodes, kunnen in vertrouwen bij Den Beer terecht. Wij bieden business flats en business appartementen aan met een hoogwaardige en luxueuze afwerking. Bovendien zijn ze allen volledig bemeubeld en geschikt voor zowel korte termijn als lange termijn verhuur.

We zijn gelegen in de onmiddellijke omgeving van Mol, Geel, Laakdal, Tessenderlo,… en hebben tevens een goede bereikbaarheid naar centrumsteden als Antwerpen  en Hasselt.

Bedrijven kunnen genieten van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, op het “home away from home gevoel” dat onze appartementen en business flats uitstralen en op de centrale ligging met heel wat bedrijvencentra en belangrijke industriesites in de onmiddellijke omgeving van het pand.

Contacteer ons rechtstreeks voor meer informatie, voordelige prijzen aan te vragen en/of om uw boeking te personaliseren naar uw wensen. Een inspirerende ruimte nodig voor vergadering of workshop voor een beperkt gezelschap? Contacteer ons ook hiervoor rechtstreeks.


BEDRIJVEN IN DE BUURT

> Nike (4 km)

> Sanofi/Genzyme (8 km)

> BP (6 km)

> Tessenderlo Group (10 km)

> Exxonmobil (5 km)

> Thomas More (11 km)

> …

Boek je verblijf

Benieuwd naar Den Beer? Ontdek onze authentieke flats en appartementen.