• +32 14 74 86 52
  • welcome@den-beer.be
  • Markt 38, 2450 Meerhout

Verblijf

Zakenreis of vakantie? Bij Den Beer zit je altijd goed. Met verschillende delux flats en appartementen hebben we voor elk wat wils. Zowel voor kort verblijf van één of meerdere nachten, tot verblijven waar ook enkele maanden verbleven kan worden.

Dure services die vaak overbodig zijn voor reizigers hebben we geband. Zo gebeurt het inchecken zelfstandig via onze sleutelkluis en ook het uitchecken kan op die manier. Zo besparen we kosten en kunnen we de kamerprijs voor de verschillende accommodaties zo laag mogelijk houden. Toch blijven we steeds bereikbaar voor onze gasten. Een conciërge service 2.0 zeg maar waarbij gasten steeds worden verder geholpen om hun reis tot in de puntjes te plannen.

Ook aan de veiligheid van onze gasten werd gedacht. Via een geautomatiseerd camerasysteem is er 24/24h bewaking op het terrein. Verder is ook de toegang naar de appartementen beveiligd.

Budgetvriendelijk of net dat tikkeltje meer? Rolstoel toegankelijke kamer of een extra lange matras? Een zachte of eerder een stevige matras? Elke van onze accommodaties is uniek en maakt dat we voor ieders behoefte de juiste accommodatie kunnen aanbieden. Ook voor (vrienden)groepen en families is Den Beer trouwens geschikt. Neem hiervoor best even telefonisch of per mail contact met ons op.

Klik op delux flats of appartementen voor meer details of boek hier.

 

 

Boek je verblijf

Benieuwd naar Den Beer? Ontdek onze authentieke flats en appartementen.